Stay connected kay? ^^

01 Ogos 2014

Bila Blogger jadi Youtuber

Hai :)

Beberapa hari yang lalu, saya ada cerita tentang "my grandparents" yang datang rumah pada hari Khamis, bukan? Tujuannya untuk buat video.. hoho (nampak sangat tak ada kerja --") Ianya collaboration dengan Sun Ru a.k.a. my grandpa.. Ada orang tu beria-ria sangat nak buat vlog la.. nak buat video la.. apa la.. ini la.. itu la.. saya ikut je.. (budak tu memang selalu overexcited) :P

Terhasillah video pertama kita, 7 Types of FB Liker.. excuse the quality, please.. nama pun first time buat kan, haha.. Semalam mereka datang untuk melihat pelancaran video pertama + merakam video kedua.. dan saya kerja edit lagi =,=" lalalalala ♩ ♪ ♫ ♬  BTW, jemput subscribe YunRu In Action ye ;)


P/S: Sun Ru I know you're reading this *saying with face expression*

19 ulasan:

  1. No, Im not reading this :P

    BalasPadam
  2. spongebobb tu yang ohsem.. haha.. dah vieww

    BalasPadam
  3. kahkah..funny lah you...

    btw all the best for your exam :)

    BalasPadam
  4. wahhh.. tak sabar nk tgk nanti. hehee

    BalasPadam
  5. wow makin famouslah lepas ni huhuhu..
    jangan lupakan CT yaaa bila da jadi retis nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh.. eh.. eh.. mana ada.. tak laa.. melainkan kotak memori ini bocor :p

      Padam
    2. hahaha baik.. semoga memori mu ngak bocor.. kekeke..

      Padam
    3. tutup kotak memori rapat-rapat.. hehee :)

      Padam
  6. haha nice ! ley buat lagi ni heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. thanks.. video kedua dah siap.. tunggu nak launch je :3

      Padam
  7. buat video yg molek takut viral pulak kan...

    BalasPadam
  8. wah...hebatnya..best2...thumbs up kat awk..

    BalasPadam
  9. Nak tumpang glamor nanti.
    Boleh x?
    Akk x reti edit video ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.. boleh guna Window Live Movie Maker..

      Padam
  10. dh tgk semua.. sgt lawak okay. hehee

    BalasPadam