Stay connected kay? ^^

05 Ogos 2014

Exam Pendidikan Seni Visual

Hai :)

Hehee.. mesti tengah fikirkan, Yun Sing tak habis-habis dengan exam.. hohoho.. apa nak buat.. Kehidupan seorang pelajar.. pergi sekolah, belajar, balik, buat homework, tidur, pergi sekolah and it continues.. Lepas itu adalah exam dalam pelbagai bentuk dan nama =,="

Kelmarin ada exam Seni.. so biasalah, budak-budak sekolah yang ingin pass ujian.. berusaha membuat yang terbaik! *cewah* Tengok-tengok bukan apa yang keluar pun.. hasilnya hahaha lawak gila =,="

Baru start dah malas =,=" Sebab tak ada kesabaran yang lukisan tak jadi tu.. ha.. baru kata dia ni create zombie --"

Another two zombies =,="

Akhirnya berjaya mengumpul semangat untuk melukis.. err.. macam pelik je lukisan tu.. makin lama tengok makin menakutkan.. Dahlah 4 gaya rambut ciplak.. bersusah payah search dekat google image, lepastuh copy je.. haha.. nak kata plagiat pun kata laa TT__TT

Try soalan ke-2.. mula-mula lukis budak paling kiri masih ok, boleh diterima.. cuma tangan dia pelik sikit =,=" Then mula malas.. manusia tengah dilukis dengan cincai.. Manusia terakhir tuh taktaulah nak cakap camne.. malas gila nak lukis.. jadilah muka pelik xD

Trying ke-2 sebelum exam.. Macam ok saja kan?

Macam ok saja kan semua tuh? Haa.. bila time exam tuh.. semua contract jadi kecil =,=" 1 jam 30 minit.. tak habis-habis satu kelas nak warna.. haha.. semua orang pakat pujuk cikgu bagi masa lebih..

"Cikgu, sabar, cikgu.."
"Patience is important."
"Cikgu comel."
"Cikgu baik hati, kan?"
"Cikgu kasihanilah saya.."
"Patience is the best policy!"

Haha.. lawak kot.. dan untuk kali pertama dalam sejarah Yun Sing menjadi salah seorang di atas.. hahaha xD tak cukup masa, main baling semua warna atas kertas -_-lll

20 ulasan:

  1. exam seni yang paling akak suka waktu belajar dulu..hihi..good luck!!

    BalasPadam
  2. Kreatif adik lukis..ada bakat jdi seorang pelukis terkenal..

    BalasPadam
  3. Itulah adatnya semasa kita masih belajar..macam2 ragam dan perasaan.. ada yg dah kerja kalau boleh nak belajar balik...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah.. sebab tu saya enjoy time masih sekolah ni.. taknak menyesal di kemudian hari :3

      Padam
  4. lukisan yun sing okey buleh tahan =)
    yun sing tingkatan berapa tahun nie sekolah mana?
    menabung untuk yun sing =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahun ni tingkatan 3 di Sekolah Menengah Kebangsaan Perempuan St. George..

      Padam
    2. tingkatan 3
      wahhh muda nya ~

      Padam
  5. ada bakat melukis ni tp kena serius skt..

    BalasPadam
  6. Why no "patience is the best policy"? =(

    BalasPadam
  7. Why no "patience is the best policy"? =(

    BalasPadam
  8. -_-'
    seni visual ni macam exam lukis komik je.. heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan lukis je.. kena paint jugak :/

      Padam
  9. Balasan
    1. Tak suka juga.. tapi suka-suka kan :)

      Padam
  10. hahaha.. kalau jd budak multimedia or graphic design teruk la kena lukis. jeng2.
    okay la tu not bad.. teruskan usaha melukis.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.. lukis suka-suka je.. sebab malas sangat bab-bab melukis ni..

      Padam
    2. hahaha.. takut jatuh cinta pulak. mesti geng conteng2 ni

      Padam
    3. Hahaha betul.. masa exam belakang kertas exam yang kosong tu habis kena conteng (tak elok mia perangai) xD

      Padam