Stay connected kay? ^^

10 Ogos 2014

Sin Ka Oon thorbaek..

Hai..

Entri ni mesti ada kaitannya dengan entri pagi tadi.. Breakfast Awesome.. Harini terbangun lambat so lambatlah ambil breakfast.. around 10.30 pagi gitu.. Kan ada mention borong so makanan mestilah banyak.. petang-petang ternak lemak dekat rumah xD


Ni mende apa entah.. sodap giler.. yang pasti ada cheese.. (saya yang tak suka cheese pun kata sedap tau) Nampak tak dok makan sambil blogwalking ni ekekeke..


Dalamya: kari + ayam + telur + jagung + lobak + bawang + green bean tuh

P/S: Sorry kot-kot ada yang tengah puasa enam.. ampunkan patik..

20 ulasan:

  1. Semua dh start raya dah today...tp mmg akak x tau dan x pernah mkn menda tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu bukan kuih raya, kak :) Roti biasa dari kedai Sin Ka Oon je :)

      Padam
  2. sin ka oon tu nama bnda tu ke..? apesal pelik semacam je nama.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.. tu nama kedai :)

      Padam
    2. saya pon ingat nama makanan tuuuuuu!

      Padam
    3. Oops.. haha salah faham xD

      Padam
  3. Wahh..nmpak sedap...akak suka makan cheese...

    BalasPadam
  4. bawah tu mcm shepherd pie je ish dap nya!!!!!

    BalasPadam
  5. hmmm.. nampak tempting gila. ^^,

    BalasPadam
  6. salam blogwalking here.
    sedapnya chicken pie... terliur pula sbb susah nk dpt di kampung ini.

    BalasPadam
  7. Akak suka sangat anything yang ada cheese n masin sikit. Cheese cake manis..x preferable.

    BalasPadam
  8. Semalam akak beli 1 sandwich untuk breakfast. Punyelah bz sampai.x.sempat makan. And, actually x hengat pun nak makan. Lunch time baru perasan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu.. saya pun selalu tak sempat rehat.. kadang-kala busy sampai lupa nak pergi tandas.. ish.. ish.. tak baik :3

      Padam
  9. hahha.. siap ckp puasa 6 lagi. sedapnya YS. buat sendiri lg bagus

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha mestilah.. kot kot ler..

      Padam