Stay connected kay? ^^

08 Ogos 2014

FlyDay

See me fly.. lalalalalala... hahaha~ *merapu meraban =,="*

Ini entri merapu ye, harap maklum xD Tuan empunya blog mula merapu, meraban, merepek, mengopek, mengekek, mengokok.. err.. (tu merepek dah) sebab tak ada idea update entri.. Idea ada tapi.. petang sikit buat entri yang nampak normal sikit.. xD

Apa pun, Selamat Hari Jumaat (err.. ada ke orang kata macam itu?) Sabtu dan Ahad continue blogwalking and study.. (jadi ke nak study dan blogwalking? Macam malas je..) Dengan ini, Yun Sing pergi ke sekolah dengan senang hati kerana hati sudah terbuka untuk menerima kenyataan markah BM dan Eng yang akan datang.. fail or pass.. *drumroll* ahaks..

17 ulasan:

  1. Selamat pgi dik..sentiasa menerima kenyataan supaya hati sentiasa tenang dan gembira..

    BalasPadam
  2. selamat hari jumaaat dan selamat merapu meraban hahaha

    BalasPadam
  3. hehehehe...Salam Jumaat :)

    BalasPadam
  4. hye yun sing ku yg comel =)
    saya datng menabung untuk kamu iklan smart investment =)

    BalasPadam
  5. Jom jom kita study hari Ahad hehehe. Doakan kak nad ada test malam ni T.T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wow.. semoga berjaya.. FIGHTING~! :D

      Padam
  6. Selamat study dan blogwalking :)

    BalasPadam
  7. Selamat berhujung minggu yer... Teruskan study sebaik mungkin tentu hasilnya nanti terbaik ^_^

    BalasPadam
  8. hahaha.. teringat dlu2. kalau dah habis exam mesti excited nk tau markah. kiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semua pakat serbu cikgu.. hehee

      Padam
    2. hahha.. betol2. kalau dpt markah duduk diam2. pastu cikgu umum markah sorg2

      Padam
    3. Ada juga yang pakat lari kat cikgu.. CIKGU JANGAN BAGITAU MARKAH SAYA!!! hahaha

      Padam