Stay connected kay? ^^

12 Ogos 2014

Speaking Test

Hai :)

Kelmarin ada Speaking test untuk PT3.. Macam biasa argh Yun Sing menimbulkan masalah lagi -,-' Hiah.. Yun Sing.. Yun Sing.. kini hanya mampu duduk tunggu keputusan dengan debaran (padan muka)!

Masa nak masuk siap tampar-tampar diri.. "Yun Sing.. jangan gagap, jangan blur.." "Jangan gagap, jangan blur.." Ha..! Masuk-masuk.. reading aloud berjalan dengan lancar.. (part tuh yang rasa bangga xD )..

Tapi..

*knock knock* Ada orang datang.. ^@!(&#(!*$#(&$(! Ha.. pastu bila nak baca balik.. gagap! $%(@%&@(%#)! Then dapat topic 'Online Games'.. sepatutnya senang gile-gile.. biasalah budak sekolah seperti saya ni tipulah kalau kata tak pernah main online game walau sekalipun xD

Teacher: Do you play online game?
Me: (Dengan bangganya) Yes, of course I do..
Teacher: *pandang* (terkejut kwot sebab jawapan yang err.. haha)
Me: *tersentap tapi buat selamba.. dalam hati macam nak tumbuk-tumbuk muka sendiri* Err.. I play online games during the weekend and during my freetime.. (merapu jelah macamlah dia tau pun.. dah tak main online game dah..*

Haha.. dan kesalahan selepas kesalahan semasa questioning tuh xD Haih boleh pulak saya jawab macam tengah sembang dengan kawan.. ayat pun tergantung-tergantung sebab dah terbiasa.. hehee.. dengan point yang tak cukupnya T_T

15 ulasan:

  1. Singgah pagi dik Yun Sing..alam persekolahan..macam2 kerenah yg kita buat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju.. :') Bila start kerja nanti akan rindu semua ni..

      Padam
  2. Blogwalked!
    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Alalala comel la yun sing nie . Btw sis rasa you have did your best right ? Biasalah kalau nervous . You can do better next time . Banyak kan bercakap depan cermin ( honestly I do the same thing before having speaking test) . Good Luck for PT3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ackeli saya takut nanti saya jadi nervous dan takleh cakap.. so rileks.. tengok-tengok terlebih releks xD Hmm.. thanks ^^

      Padam
  4. Owh..takkan tak boleh bagi jawapan first tu. Is a mistake ke? Harap tak. Hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. terlebih excited.. and tercakap dengan cikgu yang jadi tester tu macam tengah sembang dengan kawan dengan ayat tergantung-gantung sebab tak tau nak cakap apa xD

      Padam
  5. Moga dapat result yang baik yer ^_^

    BalasPadam
  6. hahaha...kelakar n comel. hahaha xD

    BalasPadam
  7. hahaha.. jawapan yg bernas lg jujur

    BalasPadam
  8. Takpe YS atleast dah cuba :) biar jujur jgn tipu tak penah main game. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe bukan sebab tu.. nada tu yang takleh blah hahaha dengan nada bangganya xD hamboi..

      Padam