Stay connected kay? ^^

12 Ogos 2014

Kerja Kayu 2013

Hai :)

Hari Ahad haritu terjumpa kerja kursus lama.. hohoho (masih sedih kerana tak dapat Band 6..) My mum suruh buang sebab menyemak dan tak guna.. tapi sayang pula nak buang.. kata nak snap-snap gambar baru buang.. last-last gambar dah snap, simpan balik.. kata nak menceriakan bilik.. nanti nak susun meja tulis.. (tunggulah 3 tahun kang hehee)

Pandangan depan

Dalam tu ada jam yang dah rosak xD

Pandangan tepi

Punyalah semangat lekat banyak-banyak stiker tak dapat band 6 hanya sebab satu paku yang terkeluar TT__TT

Belakangnya ada cermin.. Ni stiker je.. boleh buat cermin baa ^^

Pandangan atas.. (oops nota kuning tu.. haha..) [tu nota yang kawan tulis taun lepas suruh print something]

Kerja kayu Form 2 [2013]

Ha.. tadi taktau kan belakang mana cermin tu.. ha.. belakang perspek ni la.. terbalikan jadilah cermin ^^

16 ulasan:

  1. jgn buang kenangan masa sekolah tu...
    simpan je utk hiasan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.. memang nak simpan pun ^^

      Padam
  2. Tengok benda nie teringat Nelly punya..tapi dah kena buang..sedihhh :(

    BalasPadam
  3. Bersungguh-sungguh Yun buat kerja kayu ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hurmm.. sampai tak rehat pergi bengkel tengok-tengok tak dapat band 6 T_T

      Padam
  4. Kak Nad pun dulu simpan sampai habis sekolah kot. Tp pastu ibu buang T.T sobs. Habis semua surat cinta zaman sekolah.

    BalasPadam
  5. teringat zaman sekolah dulu2. rasa mcm ada simpan lagi benda2 mcm ni kat rumah. cuma tak tau letak kat mana je lah. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama laa.. harituh nak cari satu benda entah baling mana.. tengah korek-korek rumah tiba-tiba jumpa satu kotak.. dalam tuh ada kerja waktu tadika ^^

      Padam
  6. ni mesti KH punya kerja ni.. hehe
    nice..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Form 2 KH.. Form 3 punya buruk.. ada dekat cikgu :3

      Padam
  7. Wah, hasilnya sangat kreatif ^_^

    BalasPadam
  8. smpai skrg simpan lg barang2 kemahiran hidup dan apa2 yg berkaitan kayu. sayang nk buang. cun jugak YS

    BalasPadam
  9. hehe akak nye pun masih ada lagi..hee almost 10 years huaaa

    BalasPadam
  10. Ade sentimental value ni. Sayang kalo buang.

    BalasPadam