Stay connected kay? ^^

31 Ogos 2014

Demam

Huhuhu balik-balik dari sekolah terus demam.. Hasrat nak publish semua komen sebelum masuk bulan September tak tercapai..


Yeay ! Lama tak demam :D *gila ke apa?* Ok apa-apa je la.. dok tak larat masih boleh debate with my mum.. My mum kata demam.. Tapi.. tuan empunya badan tau panas tapi kata tak demam.. makan ubat terus landing (padan muka)


Entri backdated

19 ulasan:

  1. semoga cepat sembuh ye.. emak lagi tahu daripada kita. hehe

    BalasPadam
  2. selamat berehat ye Yun Sing..akak pun demam jugak ni..sakit kepala tapi still nk terjah blog kawan2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha sama la kita.. cepat sembuh ye :)

      Padam
  3. semoga cepat sembuh.. ^__^

    BalasPadam
  4. Semoga cepat sembuh dik Yun Sing..

    BalasPadam
  5. Semoga cepat sembuh dik Yun Sing..

    BalasPadam
  6. demam2 pon sempat debate ye yun sing. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha pertama sebab nak mandi, kedua sebab taknak makan ubat kononnya nak simpan untuk emergency =,="

      Padam
  7. hahah.. dh lama xdemam. wooo. get well soon

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha harapnya tak demam ye huehuehue..

      Padam
  8. aloooo ciannyyyaaa.. minum air yakyak eh syg

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bhuahahahahaha *kantoi* ehem ehem haha

      Padam
  9. Sian yun comel ni.
    Take ample of fluid ok.
    Kalau fever continues 3-4 days don't forget to check blood at KK.

    BalasPadam
  10. Yun Sing patutlah lama menyepi. demam rupanya.. dah sihat kan sekarang huhu kembali active lah lepas ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harapnya la.. dengan PT3 lagi haha

      Padam