Stay connected kay? ^^

31 Ogos 2014

Chummy Craft Giveaway

KLIK BANNER UNTUK JOIN

So selepas sekian lama tak review blog, Yun Sing kembali merapu..

"tukang puji je pun.."

Eh, no no no.. ikhlas dari hati (cewah)

Jom usha

CHUMMY CRAFT
KLIK HEADER UNTUK KE BLOG

Peringatan! Siapa yang gila kraf macam Yun Sing wajib cuci mata.. (hehee)

Lagi-lagilah bagi yang jari gatal macam sayeeee, konfirm klik ini klik itu.. baca-baca takmo keluar.. siyes beb!

Ok, cut!

From what I understand.., CHUMMY CRAFT ini semuanya pasal kraf dan menlinkkan blog-blog CHUMMY GALERI dan CHUMMY CRAFT SUPPLIES..

CHUMMY CRAFT merupakan blog menceritakan perkembangan dan memberi tips serta tutorial.. Am I right? Kalau salah jangan marah yew :3

Suka usha-usha tutorial yang diberikan ^^ Terima kasih sudi berkongsi ilmu :D

Ok.., masuk CHUMMY GALERI yang mata membesar ni.. terlekat dekat gambar-gambar yang comel-comel.. haha..

OMG comel gilos! Rasa macam nak makan :3 Ngap!

Brooch


Topper




Huhuhu masuk CHUMMY CRAFT SUPPLIES lagi ternganga mulut.. ok tak sanggup nak cite dah.. haha korang pergilah tengok sendiri ^^

Ok jom berkenalan dengan empunya blog pula..

  • Lebih dikenali sebagai Kak Sue
  • Asal negeri Pahang
  • Seorang isteri dan emak kepada dua orang anak
  • Seorang suri rumah yang bekerja (work from home)


Ok.. nak tau lebih lanjut? Jom baca biodatanya..

4 ulasan:

  1. hadiah comel comel.. hehe

    BalasPadam
  2. bestnya kalau dpt hadiah2 comel ni. hehe

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/giveaway-review-blog-chummy-craft.html

    BalasPadam