Stay connected kay? ^^

14 September 2014

14.9.2014

14 September 2014, hari yang penuh dengan event.. pagi-pagi Starwalk.. tapi sobs terlambat sehari nak register dah tutup xD Ok.. pukul 11 pagi ada event dekat Esplanade nak pergi menyibuk tapi my mum taknak pergi so ape lagi, bangunlah lambat sikit xD

Memang dah ajak my mum keluar rumah hari tu.. sebab nak kena beli buku revision Science, hari Rabu ada kelas tambahan sampai terbawa-bawa dalam mimpi =,= boleh pula pengetua bagi 3 ringgit sebab nampak ulang-alik dalam POPULAR xD [Rupanya pengetua kena transfer! Pagi tu mimpi, malam buka facebook dapat berita] Sobs weyh, ramai-ramai satu sekolah pakat dekat Twitter hashtag #ShariffahAffifahStay sampai jadi trend satu Malaysia ni :(

Ok stop merepek! Zaps!! Pergi makan kepci dulu [wajib ada cheezy wedges].. sedih weyh nampak event semua kat situ dengan semua ramai-ramai pakai baju Starwalk la.. Youth Jam la.. apa la.. haha semua event yang tak sempat nak register xD Last-last memang ceroboh POPULAR je..

Nampak tak buku biru kat tengah? Tu la bukunya :3

Bestseller.. baru nampak.. kalau biasanya tak jumpa-jumpa.. rembat satu :3

Semangat weyh!! Motivation..

Stok satu minggu + nak bagi balik dekat kawan-kawan.. kemain rajin sampai correction tape habis, guna kawan punya lagi habis =.="

For le niece

Mask :3 Semangat tetiba..

Stok makanan!!

Tetiba semangat.. balik-balik belum buat apa-apa terus start buat revision xD

Hari yang penuh Sejarah -,-

10 ulasan:

  1. Wahh...bnyk shopping dik Yun Sing...

    BalasPadam
  2. Wah wah wah..banyak nya aktiviti...sekali sekala kan

    BalasPadam
  3. eh sempat sambar novel sebuah. hehe. selamat study yun sing :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebenarnya 4.. hahaha (oops) xD

      Padam
  4. hahaha.. mesti hari bersejarahkan. semangat tu penting. sedihkan pengetua xdak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye.. memang pun :3 Pengetua ada la :3

      Padam
    2. eh bkn ckp pengetua nk bersara ke?

      Padam
  5. nyum nyum cheezey wedges...

    BalasPadam