Stay connected kay? ^^

13 September 2014

Day 4 - 4 Books


1. When I Was A Kid 2 (Klik untuk ke halaman)


2. Seperti Keju dan Coklat


Kredit to Google

Novel ni pinjam dari kawan last year.. baca dua kali kwot.. best *thmbs up* jalan ceritanya unik sikit..

3. Mr Right Selebriti


Kredit to Google

Tahun lepas memang gila buku-buku terbitan Blink Books la.. Blinker tegarlah katakan.. kumpul banyak-banyak.. dalam banyak-banyak novel, yang ini paling suka sebab jalan cerita dia pun menarik.. Peleraian cerita dia best dan tak dijangka haha cuma RM20 di mana-mana kedai buku (eh promote pula)

4. Will Grayson Will Grayson


Kerdit to Google

Ini boleh kira legend la.. Novel ni tebal gila tapi first time habis baca dalam satu minggu.. *tepuk sat* haha.. novel melayu memang la.. tebal 500 muka surat sehari boleh habis.. tapi novel inggeris erk sikit haha.. ni baca masa pergi negeri sembilan masa awal tahun tu.. pinjam buku kawan ^^v

Dia cite pasal gay.. ok haha lawak kay.. cite dia pelik sikit =,= boleh pula dia jumpa banyak orang yang sama nama dengannya.. pastu ada sorang yang sama nama dengannya ada sorang kawan yang sama nama dengan kawannya.. bhahaha ok tau.. tak faham kan? Faham-fahamkanlah xD

17 ulasan:

  1. Salam dan Hai. Best ye buku-buku tu?
    Saya dah lama tak membaca hehehe done menabung RMK
    Happy Blogwalking ! Jemput join ^^
    http://mellyareenza.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best.. best.. hehee kenapa? Budaya membaca amalan mulia (cewah)

      Padam
  2. Balasan
    1. Hahaha.. *sorok muka belakang novel*

      Padam
  3. haha. tak faham last sekali tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. memang susah nak faham sikit yang last tu xD Cite dia pasal gay.. kehidupan pelajar high school haha

      Padam
  4. minat membaca ye??? kaksha kalau novel english, 2 tahun belum tentu habis... adesh...
    unik nama2 novel kat atas....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh kira minat la.. tapi malas sikit xD haha..

      Padam
  5. Buku yg lastu mmg x paham cerita kisah gay kekadang leh layan gak :-)

    BalasPadam
  6. hahah.. layan gak kisah gay. mereka tetap kwn sy di dunia luar. ehee. kdang2 lagi sensitif dr girl

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. selalu gak guna term ni.. I'm so gay (happy)! HAR? Eh.. what you think har? xD

      Padam
    2. hahaa.. perli namanya tu. jgn ckp depan gay.

      Padam
  7. Balasan
    1. Haha.. best no. 2 tu :3 Baca 2 kali kwot xD

      Padam
  8. Masa blaja dulu ada juga baca novel.
    Skrg x minat dah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan.. dulu minat gila sampai baca takleh henti sampai 6 pagi *ish ish ish* tapi sekarang dah tak.. sebab tu novel satu rak tak habis baca xD

      Padam