Stay connected kay? ^^

05 September 2014

Once A Blogger Part 2


Yeay! Siap~ Pedulikan kedutan tu hahaha nanti-nanti ye part iron tu xD


Zoom in version..

Entri berkaitan: Once A Blogger

Komen dalam entri tersebut

Rasanya kalau baju tak kwot.. zaman ini macam takde dah orang pakai baju camni bhuahahaha semua pakat shirt printing.. Tengoklah lepas PT3 nanti kalau rajin DAN sempat boleh sambung cross stitch tahun lepas haha atau boleh buat beg kwot TAPI dengan felt T_T Tak tahan dah nak buat proses-proses tu semua.. Tapi kalau tetiba terlebih rajin buat kwot :p

13 ulasan:

  1. Kretifff awak....
    Tapi sebenarnya lagi cantik kut guna kain felt design baju.. nampak macam 3d sikit.... kan kan :D

    BalasPadam
  2. pandainya berbakat sulam tampal ni...

    BalasPadam
  3. hahah rajin yun sing :D

    BalasPadam
  4. mcm nk try je, hehe nanty terjah blog kite ehh. boleh tengok kite buat, hehe in shaa Allah..

    BalasPadam
  5. Cantikla mushroom dia.....;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mushroom.. lol.. haha ok.. thanks xD

      Padam
  6. masa dekat UPM, adik saya rajin jahit baju mcam tu dengan kain felt. apa yang kosong, dia akan jahit. tapi x sangka ada yang berminat nak beli, so maybe awak pun boleh. mana tahu ada rezeki dari sini :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Owh.. betul ke 0,0 ok.. haha ingat lagi taun lepas jual gak kat sekolah ^^v

      Padam
  7. haha.. kalau kak lebih suka buat sarung bantal. wahh imaginasi mai dh

    BalasPadam