Stay connected kay? ^^

25 September 2014

Le First Ticket


It happened two days ago.. Tetiba rasa curious.. tanpa teragak-agak soalan ditaip dengan OH MY ENGLISH dan dengan selambanya subjek "A Sudden Question" diletak tanpa rasa bersalah. Nak hantar ke tak.. nak hantar ke tak.. Takyahlah :3 *click hantar* *facepalm*

Kesian kena layan budak yang soalan entah apa-apa ni.. bukan saja tau.. memang selalu tanya soalan yang kononnya soalan bodoh.. kononnya curious *facepalm*

15 ulasan:

  1. yunsing, emel akak alamat rumah...akak nak anta sumting... :D

    BalasPadam
  2. tapi nuffnang ni bagus
    kita tanya apa-apa dia jawab elok je
    suka berurusan dengan diorang :)

    BalasPadam
  3. Haha... peramah kan nuffnang ni? Yunsing punya English perfect than kaksha :)

    BalasPadam
  4. Anda ditag http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    BalasPadam
  5. Yeayyy!! *clap clap* Another step to get CPUV hihi

    BalasPadam
  6. Haha rajin nya awak tanya soalan2 mcm tu, saya xpernah terfikir pun sblm ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha sebab curious.. actually dari first time create Nuffnang dah terfikir-fikir.. entahlah baru terdetik nak tanya xD

      Padam
  7. Yun sing, tolong hantarkan tiket sy jugak :)

    BalasPadam
  8. memang auto sebab kalau org view lama kt blog kita so kt nuff akan ad muka tuan blog tu especially YS !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha Kak Nina percaya tak kalau Yun Sing kata pernah gosok gigi sambil jeling entri? Hahahahaha (I never say it's true or false)

      Padam