Stay connected kay? ^^

26 September 2014

PIZZA!!

Piza! Siapa tak suka? *angkat tangan* (Eh) hahaha.. le me tak berapa suka sebab.. entahlah.. siapa hantu cheese suka la.. hahaha (err..) Alkisah sebelum cuti sekolah dapat 3 koupon pizza untuk pelajar.. tak minat rasanya.. tapi nak beli dan makan juga hehe.. ada diskaun, siapa taknak kan? xD


It is very delicious. The thing is just that I don't really like it :3

Bhuahahahaha yeay makan pizza! [le me memang selalu macam ni.. selama-lamanya korang takkan tau apa yang le me tak suka makan] =,=

Ok, tutup cerita koupon tu, nak cerita tentang pizza FREE sekarang.. Haa.. FREE!! Barang percuma siapa taknak? Baca baik-baik, kalau anda memenuhi kategori di bawah, anda layak dapat pizza free (cewah)

  • Pengguna GALAXY Core 2

Ye? Cepat-cepat klik PAUTAN INI sementara masih ada.. Jangan terlepas perluang, kang meroyan pizza yang diidam tak dapat (ekekeke)

Tak percaya? Nah gambar..



15 ulasan:

  1. WAH SEDAPNYA PIZZA NAK SIKIT..

    BalasPadam
  2. hahaha... nk satu jgk... :)

    BalasPadam
  3. Sedapnya tengok gambaq pizza pastu cheese meleleh2 :)
    Lapaq dah jadinya ni yun sing. Haha

    BalasPadam
  4. sedap nye pizza!
    terungkap sudah semua persoalan pasal u.haha
    thanks approve fb

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. rahsia bacoq.. (eh) fb? Laa.. blogger ke.. dok tenung dp lama-lama macam.. siapa ni? xD

      Padam
  5. eh, kita suka pizza! tp xguna hp tu.. huhu

    oh ya, kita tag awak dlm 1 segmen. sudi tgk ye, hehe nanti dpt pizza. eh. tipu je..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. jangan risau.. tak excited pun.. :p Kalau sis kata dapat rojak memang terkena argh :3

      Padam
  6. haaaaa ! sama, tak suka sangat pizza walaupun hantu cheese... heeeee

    BalasPadam
  7. barang free, sape tak mau. hehehe...

    BalasPadam
  8. ayu suka dominos dari pizza hut...
    nyumnyummm

    BalasPadam
  9. Dah sebulan lebih tak makan pizza... Rindu la ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makan pizza suka pineapple dia je xD

      Padam
  10. ha, yun sing x suka pizza? alah, akak suka gila pizza! ni pun baru beli. haha

    BalasPadam