Stay connected kay? ^^

23 September 2014

Inventori Minat Kerjaya

Hai. Pada Selasa, 23.9.2014 Yun Sing telah berjaya menduduki ujian Inventori Minat Kerjaya.. (yeay)

Bila buka kertas soalan nampak gambar..

10 minit sebelum ujian bermula, cikgu sudah suruh duduk dan bersedia.. Cikgu edarkan kertas soalan siap-siap..

Cikgu: You only have 40 minutes to answer 130 question. Better be fast..

Semua mulut ternganga, mata terbeliak.. alamak.. matilah.. 130 soalan 40 minit?! Hahaha lawak betul.. siapa boleh siap tu boleh terbang dah..

Bila dapat kertas soalan, satu kelas macam, ceh.. laa.. ni ka.. hahaha.. buka-buka nampak gambar.. banyak.. kawan yang duduk sebelah tergelak.. "Haha.. gambar!" Saya pun buka.. nampak gambar.. bhuahaha tergelak.. cikgu pun macam pandang.. Ok.. boleh mula menjawab sekarang..

*mungkin lama tak nampak kertas soalan bergambar.. fuh fuh*

P/S: Rindu masa zaman sekolah rendah.. kertas ujian penuh dengan gambar, siap bawa pensel warna warna-warna gambar lagi..

P/S 2: Habislah macam mana nak pilih stream tahun hujung tahun ini? Semua minat kerjaya hampir sama.. xD

10 ulasan:

  1. akak pun dah lama tak jumpa paper yang ada gambar. T__T miss skolah rendah so much~ hehehe.

    BalasPadam
  2. banyakk impiann dalam otakk ni sebenaqqnya. hehehe. XD

    BalasPadam
  3. LOL xD bkn 180 ka? :/ nampak gambar tuhh, I terus buat cepat2, then habes boleh tidoq xD I punyaa pun hampir samaa gak semuaaaa :'( pening nk fikirr~ ahhhhh *high pitch*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha lawak.. tak ingai.. 130 IPK kwot.. Masa yang ada dimanfaatkan sepenuhnya.. soalan pasal diri ini lebih susah nak jawab kalau dibandingkan dengan soalan exam Maths weyh xD Masalah besar :p

      Padam
  4. Tu tandanya yun sing konsisten la menjawab soalan sebab minat kerjaya hampir sama :)

    BalasPadam
  5. hahaha.. pilih la seni or sains. cuma sains penat sikit la. kena gigih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni la masalah paling besar xD Dua-dua pun minat gak :3

      Padam