Stay connected kay? ^^

17 September 2014

Day 8 - 8 Fears


1. Myself


2. Insects

Ni bukan geli tau.. takut.. especially bila mereka berkumpul ramai-ramai.. tahap bila nampak tu rasa macam nak pengsan haha (siyes.. rasa pening)

3. Hospital

Entahlah kenapa.. Sejak darjah 5.. darjah 5 - my uncle kena admit.. selalu jenguk kat hospital.. balik rumah malam tu takleh tido beb.. haha.. entahlah gambaran kat hospital tu.. my mum ada pernah suruh jadi doktor.. dan sampai sekarang my mum dok ingat le me takut darah sebenarnya hospital hahaha nampak darah macam ooh ooh darah laa :D xD

4. Dunia


Kekadang dunia ni kejam..

5. Mimpi


Bukan sekadar mimpi ngeri.. mimpi ngeri tu ok lagi.. ini mimpi.. M.I.M.P.I. Illusi indah yang memberi harapan palsu dan illusi ngeri yang membuatkan kita trauma..

6. Ketinggian


Memang la kata tak takut tapi bila naik tempat tinggi tu rasa pening.. Tapi entahlah.. dah pening pastu takleh diri xD Krik krik krik.. tapi bila tengok bawah macam.. "Kalau saya mati.. KALAU.. KALAUlah kan.." HAHAHA

7. Choice


Kawan-kawan selalu kata 'choosing syndrome' haha.. Memang teruk choosing syndrome tu..

8. Time


It proves everything.. even if you don't want to know them..


Can I say I wanna Forget Everything And Rise? :)

Sometimes we are just trapped in out past that we forget to rise..

17 ulasan:

  1. Fearing yourself? hmm sound pelik..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. I'm weird and I know it xD Haha..

      Padam
  2. dunia ni memang selalu kejam..bertabah je la...

    BalasPadam
  3. kalau tak kejam, bukan dooonia namanya... ikuti perjalanan yang seiring... chewahh

    BalasPadam
  4. Yun sing, semut tu kategori insect jgk kan? Hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya.. bila nampak semut banya-banyak ty jerit dan lari jauh-jauh.. kalau buka-buka makanan nampak banyak semut, baling je pastu jerit hahaha habis berkecai =,="

      Padam
  5. no. 1? ehhh? kenapa?kenapa? -,-

    no. 4 setuju.. dunia sgt2 kejam kan .. alahai ><

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha entahlah.. kekadang tengok cermin macam creepy sangat2 xD

      Padam
  6. tetapi kenapa FEAR pada diri sendiri?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye, nak tahu jugak. kenapa dik..

      Padam
    2. Haha.. entah.. kekadang macam.. it's complicated btw.. yang simple punya kekadang tengok cermin ty tetiba rasa creepy hahaha.. yang complicated tu tak tau nak cite camna xD

      Padam
  7. memang susah kalau berkumpul ramai2 ni. bau mcm2. hahaa

    BalasPadam