Stay connected kay? ^^

30 September 2014

When I Was A Kid: Le Hairstyle


14 ulasan:

  1. Balasan
    1. Haha.. perkara yang dimaksudkan ialah cekak rambut xD

      Padam
  2. nasib cik siti takde anak perempuan..
    klau tak msti dah buat mcm2 style rambut

    BalasPadam
  3. Hi ... Blog Walking jap ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    BalasPadam
  4. haha memang pun..teringin dulu abah la yang selalu tolong sikat rambut, ikat, pakaikan bedak semua masa nak pergi tadika..mama kerja. waktu kerja abah fleksibel sikit..selalu dia la yang uruskan. heee

    BalasPadam
  5. Hahaha ikat rambut pun effect eh Yun Sing? Lalala eh esok join giveaway kak Nad :D

    BalasPadam
  6. haha betul. Waktu kecil. mmg macam-macam hairstyle mak buat.
    Dari satu, dua dan tiga. Effect dah besa keliling rambut macam cekak, haha

    BalasPadam
  7. siap buat rambut macam batang tebu lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam pokok kelapa punya pun ada :D

      Padam