Stay connected kay? ^^

09 September 2014

Perempuan Jawab Panggilan

Lawak ni rasanya jumpa tahun lepas entah dari website mana.. Dah save dalam Microsoft Word.. tadi jalan-jalan folder-folder lama jumpa.. bhahaha kesian si suami tu..

Seorang isteri ingin menghubungi suaminya, tetapi telefonnya tidak berkredit lalu menyuruh anak lelakinya menyampaikan mesej penting kepada si suami.

Si anak: Mama, banyak kali dah call, setiap kali call mesti ada seorang perempuan yang menjawab pesanan telefon..

Si isteri pun naik angin laa.. Masa si suami balik.. teruk si suami kena belasah.. Habis berkumpul jiran tetangga di depan rumah untuk melihat drama petang itu.

Si isteri: Nak, bagitau mereka pasal perempuan yang menjawab pesanan tu !!


Si anak: Tadi saya call papa banyak kali.. Setiap kali saya call setiap kali juga seorang perempuan yang tidak dikenali yang jawab.. katanya, “Harap maaf, nombor yang anda dail berada di luar kawasan liputan. Sila cuba sebentar lagi". 

5 ulasan:

  1. wakakakkaa.... anak kecik mulut petah, kadang unexpected kan..... kelakar :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. kan.. biasalah..., budak-budak :3

      Padam
  2. Erkk..
    Mamanya lurus bendul.
    Tanyelah.betul2 dulu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. mama dia naik angin hahaha

      Padam
  3. hahaha.. memang lawak. dlm fb pun ada

    BalasPadam