Stay connected kay? ^^

22 September 2014

Google Yourself!

Ini cerita dulu-dulu.. haha.. dah lama terbaca entri ini.. dah lama juga bookmark.. dah lama juga nak try.. Dah lama juga try.. dah lama juga dalam deraf.. nampak tak kemalasan yang melampau tu? xD


Haha.. betul ke? Rasa macam betul ja :p

P/S: Eh eh eh.. korang dah try belum? ^^"

26 ulasan:

  1. pernah google diri sendiri gak XDD hahaha tapi tak pernah try macam Yun Sing try XDD
    jap nak gi try :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha yang tu pernah try.. result dia ada nama company-company haha xD

      Padam
    2. ahahaha :D nama company XDD
      selalu google diri sendiri bukan apa, takut mana2 sumber video, gambar yg kita tatau terlepas ke tangan org lain ahaha.. bahaya woa XD

      Padam
    3. Owh ye tak ye kan .__. Tak pernah terfikir.. thanks ^^

      Padam
  2. pernah gak mama try, kelakar.. hihi

    BalasPadam
  3. berapa byk dalah lama daaaa..heeheh...akak pun baru je try :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. sebab memang lama dah :3

      Padam
  4. Tetiba OKje pun nak try jugak.......hehe ...agaknya apa kata Pokcik agaknya

    BalasPadam
  5. jom join dan support segmen yaya http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bookmark dulu.. kalau sempat nanti join ya.. ^^

      Padam
  6. hahaha..belum cuba lagi :)

    BalasPadam
  7. salam

    singgah bw dan join ga

    http://macammacamcite.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  8. pernah try..nama penuh takde bila di google...Alhamdulillah..

    word 'google' dah jadi 'verb'..haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. nama penuh ada.. cuma susunan tak sama.. xD

      Padam
  9. done follow your blog. jemput singgah my blog. Sy join giveaway september karya mahirah.

    BalasPadam
  10. anda di tag

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/liebster-award-3.html

    BalasPadam
  11. Akak punya langsung tak betul..nampak sangt main teka je..heheh

    BalasPadam
  12. Lama dah dok tengok kawan-2 lain try tapi Dayah tak terfikir nak try pungsss . hahhaa

    BalasPadam
  13. haha. dah pernah try apps ni

    BalasPadam
  14. Pernah try kalau rasa bosan...hehe

    BalasPadam
  15. Tak pernah try lagi :)

    BalasPadam
  16. ahaha.. selalu buat sbb nk tau berapa tahap diri yg fames ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha Yun Sing femes oh.. syarikat di Singapura xD

      Padam
    2. Eh..silap.. Taiwan xD

      Padam