Stay connected kay? ^^

19 September 2014

Day 10 - 10 Secrets


Secrets ke? Entahlah :3 Sebenarnya takde apa-apa rahsia pun.. rahsia daripada lain orang, lain-lain hahaha.. Cuba capai 10 la.. haha kononnya rahsia sangat tapi sebenarnya general fact about myself xD

1. I like to walk all around the world as I am brushing my teeth.
2. *gosok gigi* Dulu masa kecil tak suka gosok gigi.. sekarang baru 24 hours rasa macam nak gosok gigi padahal gigi semua dah rosak =,=
3. Boleh tidur kat mana-mana ja, bila-bila masa ja kalau nak hahaha
4. Malas sangat nak keluar rumah
5. Semua menda nak full attendance xD
6. Selalu buat kerja last minute
7. Lebih suka buat kerja individu dari kerja kumpulan kalau diberi pilihan.. sebab no. 6 tu, taknak menyusahkan orang lain.. biarlah sendiri tanggung kalau kerja tak siap
8. Selalu taknak menyusahkan orang lain, last-last TERmenyusahkan dengan lebih teruk sebab taknak menyusahkan mereka hahaha *buat-buat faham ya*
9. Buat selamba ja kalau dengan orang yang baru kenal padahal kekok gila xD
10. Selalu TERgagap tak kira masa =,=

Hwaaa!! Sipa!! Eh.. eh.. eksited sampai typo =,= SIAP!! :D

*bow bow*

18 ulasan:

  1. Singgah pagi dik Yun Sing....suka tidur tapi tak boleh tak kat mana2 ...mau juga katil sendiri....hehe

    BalasPadam
  2. salam & hye. no.7 kita sama...lebih suka buat kerja sorang+ hehhe

    BalasPadam
  3. yg seceret simpan elok2 jgn siapa tahu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. rasa macam takdak secret general :p Secret pada individu-individu tertentu yang berlainan hahaha

      Padam
  4. Final task, well done.... No.10 tu kita sama la.....;-)

    BalasPadam
  5. tahniah yun sing dah seploh hari menghadapi cabaran :)

    *gosok gigi*

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Hahaha ada 'di sebalik takbir' xD

      Padam
  7. Tahniah Yun Sing, berjaya menamatkan cabaran yer ^_^

    BalasPadam
  8. Kdg kdg about pun boleh bertukar jadi abput kan, hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. malunya.. *kononnya tekup muka dengan bantal* Taip entri ni tengah bergegas nak pergi sekolah sebab tu main redah je haha

      Padam
  9. wah.. dah lepas day 10... tahniah..

    BalasPadam
  10. mcm byk yg same je... heee mmg xsuke sshkan orang laen,tapi kadang2 termnyusahkan jugak sbb xnk sshkan kn?..

    BalasPadam
  11. kadang-kadang buat kerja last minute ni best.. tapi, kadang-kadang, boleh buat kita menyesal.. apapun semuanya di tangan kita :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju sangattt.. kekadang bila buat kerja last minute, macam.. eh tak sangka le me boleh buat ni.. haa.. tapi kekadang sumpah2 diri macam.. berapa lama lagi nak hidup macam ni? Taun depan Form 4 tau! Hahaha..

      Padam
  12. no 7 sama.. gimme 5 ! maybe anak tunggal mmgmcm tu kot

    BalasPadam