Stay connected kay? ^^

16 September 2014

Day 7 - 7 Most Wanted Wishlist


Argh kata Day 6 susah, ni paling susah haha kalau Day 6 boleh merapu je.. bagilah tempat mana pun.. tandas pun boleh ekeke.. Ni memang nak pecah otak fikir.. everything I think I need now I already have it.. (kata orang bersyukur dengan apa yang ada, yang lain tu kalau boleh, dapatlah.. hehehe) Entahlah.. ni semua yang rasa macam nak tapi kalau takde pun.. takpelah hehe

1. Kamera polaroid


Alaa.. macam yang Mel punya dalam drama Rindu Awak 200% Haha.. macm cool je :3 Tapi rasanya macam takde guna je sebab phone pun ada camera ba :3

2. Basikal


Dari kecil teringin nak naik basikal T.T Pagi ni mimpi naik basikal hahaha

3. Piano


Teringin nak belajar.. hmm.. nak satu kat rumah :3 Piano biasa pun ok takdelah nak minta-minta grand piano semua bhuahaha bankrap :p Tapi by right sekarang tak perlu pun piano.. saja je.. memang rumah dah ada keyboard.. kena cari plug je :3

4. Guitar


Ni alat muzik kedua yang rasa nak miliki lepas piano hehehe.. entahlah.. rasa macam nak belajar main hehe..

5. Headphone


Yang ni memang rasa macam nak kumpul duit beli.. haha.. selalu bila niece tidur takleh tengok movie =,="

6. Luggage


Haa.. teringin nak ada satu luggage.. bila nak kena tinggal kat asrama ke.. nak kena pergi mana-mana ke boleh la guna.. takyah dok bawak 2-3 beg sandang semua xD

7. Rojak


Dah duduk fikir depan laptop ni lebih 30 minit dah.. haha wishlist ketujuh memang taktau apa =,= Nak mintak rojak boleh? Hahaha.. *larikan pandangan* alamak lapar T.T hahaha

24 ulasan:

  1. luggage ni mama takde, tapi nak beli satu.... senang nak balik kampung..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senang.. Siapa yang pernah galas 2-3 beg dan pegang plastik sini sana macam auntie pergi pasar ni mesti faham haha

      Padam
  2. hehehe..semoga tercapaila wishlist ni :)

    BalasPadam
  3. rojak ??meh kat umah akak..ada rojak nih..:P

    BalasPadam
  4. yun sing, jom kita pi cari rojak. mcm sedap plak mkn petang2. adeh. hehehe

    BalasPadam
  5. Demam armel. Hehe. Best r wishlist yun sing. Rojak tu sedapnya ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha at least tak pergi cari katak hijau hahaha.. Nak rojak T.T

      Padam
  6. Balasan
    1. Alamak.. BERUSAHA! GAMBATEH! FIGHTING~! xD

      Padam
  7. yang last , rojak tu plg mudah sebab murah ... heh heh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi macam tak jumpa je.. dok rojak hunt bape bulan dah tak jumpe2 T.T

      Padam
  8. semuanya pun yus nak jugak.
    yus tak reti main piano dengan guitar jugak tapi suka tengok orang main dan rasa macam nak belajar main jugak.
    last sekali tu paling best!!! :OOO

    BalasPadam
  9. follow here ..
    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  10. no.1 sama!!!!!!!!hahaha suka amek gmbo.. nk beli canon xmampu kan ><

    BalasPadam
  11. wishlist nk naik basikhal tu kelakar..ahaha..siap mimpi lagi tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Siyes.. masa kecik mak tak bagi naik *kesian kan?*

      Padam
  12. Balasan
    1. Entah.. main rembat gambar tu dari google xD

      Padam
  13. amboi.. tayang gambar rojak pulak.. huhuhu

    BalasPadam
  14. huihh...kalau diikutkan sekarang...teringin rojak sangat sangat dah ni

    BalasPadam
  15. luggage kena ada.. sderhana sudah. rojak memang sedap dan suka DSLR dr polaroid. hehee

    BalasPadam