Stay connected kay? ^^

29 September 2014

Blog diupgrade 28.9.2014

Hye awak! Ye, awak.. *lambai* *bunyi tampar dush dush* Ok.. siapa dekat sini ada masukkan link dalam Mister Linky di bawah tanah tu? hehee.. tak ingat?


Huhuhu.. tak payahlah scroll.. Dah tak ada.. :3

Kesemua 99 links sudah diterjah dan difollow [bagi yang belum difollow] dan dibookmark dan akan diterjah satu persatu.. (yeay!) banyaknya dan dia =,="

Sekarang yang menggantikan tempatnya --> bloglist (yeay)~

Inilah salah satu usaha bagi memendekkan sidebar blog.. Chatbox ada dekat atas.. ^^ Sekarang setting bilangan entri yang ditunjukkan ialah sehari. Ye, sehari ^^" Sebab tu kalau klik Older post banyak akan keluar. Digalakkan guna archive jer (err pulok)

Harapnya dapat meringankan loading blog? (Entahlah.. ada perubahan ke?)

9 ulasan:

  1. salam singgah... awak selalu singgah blog saya. terima kasih banyak banyak.

    BalasPadam
  2. Singgah pagi dik Yun Sing....memang terasa blog adik dah ringan pun...hehe

    BalasPadam
  3. WAH PANDAI SETTING2 YA BAGUS TU..

    BalasPadam
  4. KM suka buat ikut hari.. hihi... klu archive ni takut berpinau mata sekali tekat ada 90++ entry kikiki...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha ok kwot kalau guna setting link yang pernah dilawat tukar warna tu sebab buat ikut har macam payah sikit nak klik banyak kali (my opinion la) ^^

      Padam