Stay connected kay? ^^

27 September 2014

GIVEAWAY : Blogger 1 Malaysia


Yun Sing blogger Penang :)

Mula-mula jadi blogger sebab macam best.. lepas tu tujuannya untuk join giveaway dan segmen.. macam best je join banyak-banyak.. last sekali.., iaitu sekarang, tujuan jadi blogger untuk 5M.. (cewah)

5M:-

Menshare
Menjoin
Mencari kenalan
Menghabiskan waktu
Mencari side income

Tag:-


Maaf, join dan tag last minute.. kalau sempat korang join ye.. hehe.. (mungkin korang dah lama join, le me je yang lambat)

12 ulasan:

  1. Singgah sini dik Yun Sing...semoga berjaya...

    BalasPadam
  2. terima kasih tag.. terima kasih datang ke blog nuna.. hehehe in shaa Allah saya join.. Memandangkn sekarang busy sangat dgan study.. Semoga berjaya jugak!

    BalasPadam
  3. good luck ya :) jemput singgah blog sy

    BalasPadam
  4. good luck.

    jemput singgah ke blogshop kami.
    kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
    kami turut menjual perfume original (tester & miniature)

    BalasPadam
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

    BalasPadam