Stay connected kay? ^^

15 September 2014

Thank God It's Monday

Seperti yang telah dinyatakan (cewah) dalam entri sebelum ini, dalam satu perenggan tu.. pengetua nak kena pindah la apa la.. Twitter la semua kan? Sedih pula hari ini Isnin :( Cuti sekolah pulak tu.. biasanya kalau sekolah masa ini dah dapat dengar "Thank god it's Monday".. harapnya semangat budak-budak sekolah kita (Georgian) dapat menghalang perkara ini dari berlaku..


Ok it's pink.. it's not mine xD Credit to Google..

You know what, if she stays, I'll never in my life as a student in secondary school will be gloomy on Mondays.. bhahaha and I need to go to school today.. go activity.. so let's go with a smiling face :)

19 ulasan:

  1. bergembira di sekolah...

    BalasPadam
  2. Singgah pagi Isnin dik Yun Sing....

    BalasPadam
  3. Tak nak pengetua pindah yer? Mesti pengetua tu baik kan ^_^

    BalasPadam
  4. Apa2 pun orang cakap life must go on tak kira apa pun yang berlaku.. kan kan kan

    BalasPadam
  5. haha. kesian pengetua.

    yun sing, anda di tag :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-budak.html

    BalasPadam
  6. hahaa.. monday blues la pagi2.. dpt pengetua baru la

    BalasPadam
  7. monday its not okay if not off day..huhu

    BalasPadam
  8. monday plaing malas nk bagnun awal gi ops huhhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebab masih dalam mood cuti walaupun sehari hahaha

      Padam
  9. Monday paling ramai patient sakit... Nak MC..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak MC ye.. nak MC tu betul-betul sakit ke.. "Sakit"? Hahaha

      Padam